Spoed boekingen
De goedkoopste
Veilig online betalen

My Schiphol Taxi bestaat sinds 2015 en is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt. Ons motto is eenvoudig: de juiste klant samenbrengen met de juiste vervoerder. Wij zorgen ervoor dat taxibedrijven online vindbaar zijn op de plek en de tijd dat zij dat willen en sturen in hun regio klanten direct naar hun door. Door deze partnerships houden wij de aanrijtijden kort en de tarieven laag. Bovendien hoeven taxibedrijven zich niet zelf bezig te houden met online marketing, maar kunnen zij zich volledig richten op hun specialiteit: het vervoeren van passagiers.

Vragen? Stel ze via de live chat aan het sneleentaxi team!

Waar wij ons bij sneleentaxi in de eerste jaren voornamelijk gericht hebben op straattaxivervoer, hoorden wij zowel van onze klanten als vanuit de zijde van onze partners, dat er een groeiende vraag is naar ritten van en naar de luchthaven. Dit heeft ertoe geleid dat wij een speciaal luchthavenplatform hebben opgezet, waar iedereen zeer eenvoudig direct een rit kan boeken naar luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Na je boeking zetten wij deze rit voor je uit bij een van onze lokale partners. Deze taxibedrijven zijn door ons van tevoren gecontroleerd op hun ervaring, kwaliteit van hun service en bezit van de benodigde certificaten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je taxivervoer krijgt van hoge kwaliteit door een lokaal taxibedrijf. Omdat je je rit direct bij ons online kunt afrekenen, hoef je je in de taxi geen zorgen meer te maken over hoe je moet betalen en of je wel genoeg contant geld bij je hebt.

Daarnaast bieden wij bij sneleentaxi nog meer voordelen aan de passagier. Zo is het mogelijk om een geboekte rit kosteloos te annuleren of wijzigen, dit tot drie uur voor vertrek. Ook zullen onze chauffeurs tot tien minuten na het afgesproken tijdstip op je blijven wachten. Dit zonder meerprijs. Wij begrijpen namelijk dat er altijd iets kan gebeuren waardoor het iets langer duurt. Op de luchthaven zelf zullen onze chauffeurs tot maar liefst een uur en tien minuten na landing van je vliegtuig op je blijven wachten.

Sneleentaxi is een overkoepelend platform en wij hebben een hoge kwaliteit dienstverlening voor ogen. Daarom horen wij graag de feedback van onze klanten. Voor al je vragen en/of opmerkingen over de dienstverlening van onze partners of van onszelf kun je uiteraard bij ons terecht. Wil je een compliment uitdelen aan een chauffeur, heb je een klacht over een gereden rit of een andere opmerking?